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<図書>
Encyclopedia of food science and technology / [edited by] Frederick J. Francis
(A Wiley-Interscience publication)

2nd ed.
出版者 New York : Wiley
出版年 c2000
本文言語 英語
大きさ 4 v. (xxi, 2768 p.) : ill. ; 29 cm
著者標目 Francis, F. J. (Frederick John), 1921-
件 名 Food industry and trade -- Encyclopedias  全ての件名で検索
一般注記 Rev. ed. of: Encyclopedia of food science and technology / Y.H. Hui, editor-in-chief, c1992
Cover title: Wiley encyclopedia of food science and technology
Contents: v. 1. A-Ev -- v. 2. Ev-In -- v. 3. In-R -- v. 4. S-Z, Supplement, Index
Includes bibliographical references
目次/あらすじ

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書庫M4F 参考図書 図書 v. 1. A-Ev 498.5//E58//1
0471192554 2000 禁帯出
6200035648
書庫M4F 参考図書 図書 v. 2. Ev-In 498.5//E58//2
0471192562 2000 禁帯出
6200035659
書庫M4F 参考図書 図書 v. 3. In-R 498.5//E58//3
0471192570 2000 禁帯出
6200035660
書庫M4F 参考図書 図書 v. 4. S-Z 498.5//E58//4
0471192589 2000 禁帯出
6200035671

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データ種別 図書
別書名 その他のタイトル:Wiley encyclopedia of food science and technology
分 類 LCC:TP368.2
DC:664/.003
書誌ID 1000010104
ISBN 0471192856
NCID BA45304486

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