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<図書>
Handbook of food analysis / edited by Leo M.L. Nollet
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra ; v. 77)

出版者 New York : Marcel Dekker
出版年 1996
本文言語 英語
大きさ 2 v. : ill. ; 26 cm
著者標目 Nollet, Leo M. L., 1948-
件 名 LCSH:Food -- Analysis -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
LCSH:Food contamination -- Handbooks, manuals, etc  全ての件名で検索
内容注記 v. 1. Physical characterization and nutrient analysis
v. 2. Residues and other food component analysis
一般注記 Includes bibliographical references and index
目次/あらすじ

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書庫M4F 参考図書 図書 v. 1 498.51//N93//1
0824796829 1996 禁帯出
6200035330
書庫M4F 参考図書 図書 v. 2 498.51//N93//2
0824796837 1996 禁帯出
6200035341

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データ種別 図書
分 類 LCC:TX541
DC20:664/.07
NDC9:498.5
書誌ID 1000010100
ISBN 0824796829
NCID BA28386247

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