<図書>
New techniques in the analysis of foods / edited by Michael H. Tunick, Samuel A. Palumbo and Pina M. Fratamico
出版者 | New York : Plenum Press |
---|---|
出版年 | 1999, c1998 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 213 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Tunick, Michael Palumbo, Samuel A. Fratamico, Pina M. American Chemical Society Symposium on New Techniques in the Analysis of Foods |
件 名 | Food -- Analysis 全ての件名で検索 |
一般注記 | Proceedings of an American Chemical Society Symposium on New Techniques in the Analysis of Foods, held September 7-11, 1997, in Las Vegas, Nevada Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 |
|
498.5//Tu5 |
|
0306460351 |
|
|
|
6200022905 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2017年9月4日以降
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)