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<図書>
Handbook of food analysis / edited by Leo M. L. Nollet
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra ; 138)

2nd ed., rev. and expanded
出版者 New York : Marcel Dekker
出版年 c2004
本文言語 英語
大きさ 3 v. (xiii, 2226 p.) : ill. ; 29 cm
著者標目 Nollet, Leo M. L., 1948-
件 名 LCSH:Food -- Analysis  全ての件名で検索
LCSH:Food contamination
内容注記 v. 1: Physical characterization and nutrient analysis
v. 2: Residues and other food component analysis
v. 3: Methods and instruments in applied food analysis
一般注記 Previous ed.: 1996 (2 vols set)
Includes bibliographical references and index
目次/あらすじ

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書庫M4F 参考図書 図書 v. 1 498.51//N93//1
0824750365
禁帯出
5200535050
書庫M4F 参考図書 図書 v. 2 498.51//N93//2
0824750373
禁帯出
5200535061
書庫M4F 参考図書 図書 v. 3 498.51//N93//3
0824750381
禁帯出
5200535072

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データ種別 図書
分 類 DC22:664.07
NDC9:498.51
書誌ID 2000006185
ISBN 082475039X
NCID BA70048865

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