このページのリンク

<図書>
New techniques in the analysis of foods / edited by Michael H. Tunick, Samuel A. Palumbo and Pina M. Fratamico

出版者 New York : Plenum Press
出版年 1999, c1998
本文言語 英語
大きさ viii, 213 p. : ill. ; 26 cm
著者標目 Tunick, Michael
Palumbo, Samuel A.
Fratamico, Pina M.
American Chemical Society Symposium on New Techniques in the Analysis of Foods
件 名 Food -- Analysis  全ての件名で検索
一般注記 Proceedings of an American Chemical Society Symposium on New Techniques in the Analysis of Foods, held September 7-11, 1997, in Las Vegas, Nevada
Includes bibliographical references and index
目次/あらすじ

所蔵情報を非表示

書庫M4F 図書 図書
498.5//Tu5
0306460351


6200022905

書誌詳細を非表示

データ種別 図書
分 類 LCC:TX541
DC:664/.07
NDC:498.5
書誌ID 1000198153
ISBN 0306460351
NCID BA4171298X

 類似資料