<図書>
A symposium on chemical additives in food / edited by R.W.L. Goodwin.
出版者 | Boston : Little, Brown & Company |
---|---|
出版年 | 1967 |
大きさ | 128p. 4 plates, tables, diagrs. 23 cm. |
著者標目 | Symposium on Chemical Additives in Food (1965 : Coventry Technical College) Goodwin, Raymond Wilbert Lindfield Coventry Technical College |
件 名 | Food additives |
一般注記 | Includes bibliographies. |
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 |
|
498.55//Sy4 |
|
|
|
|
|
2016045715 |
書誌詳細を非表示
データ種別 | 図書 |
---|---|
書誌ID | 1000054540 |
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)