<図書>
Microorganisms in foods : their significance and methods of enumeration / compiled and edited by F. S. Thatcher {and} D. S. Clark. Sponsored by the International Committee on Microbiological Specifications for Foods ... of the International Association of Microbiological Societies.
出版者 | Toronto : University of Toronto Press |
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出版年 | {c1968} |
大きさ | xiii, 234 p. 23 1/2 cm. |
著者標目 | Thatcher, Fred S. Clark, David S. International Committee on Microbiological Specifications for Foods |
件 名 | Food -- Microbiology -- Technique 全ての件名で検索 |
一般注記 | Includes bibliographical references. |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.55//I57 |
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0802015387 |
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2016022672 |
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データ種別 | 図書 |
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分 類 | DC:576.163028 |
書誌ID | 1000053586 |
ISBN | 0802015387 |
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