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Handbook on natural pigments in food and beverages : industrial applications for improving food color / edited by Reinhold Carle, Ralf M. Schweiggert ; contributors, R. Baranski [and twenty-nine others]
(Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition ; Number 295)
本文言語 | 英語 |
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大きさ | 1 online resource (140 pages) : illustrations, tables |
著者標目 | Carle, Reinhold, Schweiggert, Ralf Martin, Baranski, R., |
件 名 | LCSH:Coloring matter in food. LCSH:Electronic books. |
一般注記 | Includes bibliographical references at the end of each chapters and index Description based on print version record Electronic reproduction. Ann Arbor, MI : ProQuest, 2016. Available via World Wide Web. Access may be limited to ProQuest affiliated libraries |
目次/あらすじ
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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ProQuest Ebook Central |
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電子リソース |
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EB00103232 |
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