このページのリンク

<電子ブック>
The Practical distiller, or, A brief treatise of practical distillation : in which the doctrine of fermentation is methodically explain'd in a new method ... : to which is added, by way of appendix, a treatise of making artificial wines from several fruits of the British production ...

出版者 London : Printed for B. Lintot ...
出版年 1718
大きさ [4], 54 p., [1] p. of plates : ill
件 名 LCSH:Distillation -- Early works to 1800  全ての件名で検索
LCSH:Fermentation -- Early works to 1800  全ての件名で検索
LCSH:Wine and wine making -- Great Britain -- Early works to 1800  全ての件名で検索
一般注記 Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London
Goldsmiths'-Kress no. 05429
Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns
HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000209994

所蔵情報を非表示

電子ブック オンライン 電子ブック


MOMW-I (NII-REO)

電子リソース
EB00059764

書誌詳細を非表示

データ種別 電子ブック
別書名 その他のタイトル:Practical distiller
その他のタイトル:Brief treatise of practical distillation
書誌ID 4000074439

 類似資料