<電子ブック>
Culinary chemistry : exhibiting the scientific principles of cookery, with concise instructions for preparing good and wholesome pickles, vinegar, conserves, fruit jellies, marmalades, and various other alimentary substances employed in domestic economy, with observations on the chemical constitution and nutritive qualities of different kinds of food : with copper plates / by Frederick Accum
出版者 | London : R. Ackermann |
---|---|
出版年 | 1821 |
大きさ | xxii, 356 [i.e. 336], xxiii p., [1] leaf of plates : ill. ; 19 cm |
著者標目 | *Accum, Friedrich Christian 1769-1838 |
件 名 | LCSH:Cookery LCSH:Food -- Composition 全ての件名で検索 |
一般注記 | Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University Goldsmiths'-Kress no. 23178.1 Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000238299 |
所蔵情報を非表示
電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
電子ブック | オンライン | 電子ブック |
|
|
MOMW-I (NII-REO) |
|
|
電子リソース |
|
EB00038100 |
書誌詳細を非表示
データ種別 | 電子ブック |
---|---|
書誌ID | 4000052775 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:2回
※2017年9月4日以降