<図書>
Handbook of food analytical chemistry : water, proteins, enzymes, lipids, and carbohydrates / edited By Ronald E. Wrolstad ... [et al.]
出版者 | Hoboken, N.J. : Wiley-Interscience |
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出版年 | c2005 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xv, 768 p. : ill. ; 29 cm |
著者標目 | Wrolstad, Ronald E. |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis -- Handbooks, manuals, etc 全ての件名で検索 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/description/wiley042/2004013225.html Information=Publisher description HTTP:URL=http://www.loc.gov/catdir/toc/wiley041/2004013225.html Information=Table of contents |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.53//W95 |
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0471663786 |
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5200536518 |
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