<図書>
Handbook of food analysis / edited by Leo M. L. Nollet
(Food science and technology / editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra ; 138)
版 | 2nd ed., rev. and expanded |
---|---|
出版者 | New York : Marcel Dekker |
出版年 | c2004 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 3 v. (xiii, 2226 p.) : ill. ; 29 cm |
著者標目 | Nollet, Leo M. L., 1948- |
件 名 | LCSH:Food -- Analysis
全ての件名で検索
LCSH:Food contamination |
内容注記 | v. 1: Physical characterization and nutrient analysis v. 2: Residues and other food component analysis v. 3: Methods and instruments in applied food analysis |
一般注記 | Previous ed.: 1996 (2 vols set) Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 参考図書 | 図書 | v. 1 | 498.51//N93//1 |
|
|
0824750365 |
|
禁帯出 |
|
5200535050 | |
書庫M4F 参考図書 | 図書 | v. 2 | 498.51//N93//2 |
|
|
0824750373 |
|
禁帯出 |
|
5200535061 | |
書庫M4F 参考図書 | 図書 | v. 3 | 498.51//N93//3 |
|
|
0824750381 |
|
禁帯出 |
|
5200535072 |
類似資料
この資料の利用統計
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)