<図書>
Fatty acids in foods and their health implications / edited by Ching Kuang Chow
(Food science and technology ; 96)
版 | 2nd ed., rev. and exp. |
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出版者 | New York : Marcel Dekker |
出版年 | c2000 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | xii, 1045 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Chow, Ching Kuang, 1940- |
件 名 | Fatty acids in human nutrition Food -- Fat content 全ての件名で検索 Fatty acids -- Health aspects 全ての件名で検索 |
一般注記 | Includes bibliographical references and index editors, Steven R. Tannenbaum, Pieter Walstra |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.55//Ku11 |
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0824767829 |
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6200024122 |
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