<図書>
Flavor chemistry of ethnic foods / edited by Fereidoon Shahidi, Chi-Tang Ho
出版者 | New York : Kluwer Academic/Plenum Publishers |
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出版年 | c1999 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | viii, 272 p. : ill. ; 26 cm |
著者標目 | Shahidi, Fereidoon, 1951- Ho, Chi-Tang, 1944- Chemical Congress of North America |
件 名 | Flavor Food -- Odor 全ての件名で検索 Cookery, International |
一般注記 | ""Proceedings of a meeting held during the Fifth Chemical Congress of North America, held November 11-15, 1997, in Cancun, Mexico""--T.p. verso Includes bibliographical references and index |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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588.7//Sh11 |
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0306461242 |
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6200020286 |
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