<図書>
Bioformation of flavours / edited by R.L.S. Patterson ... et al.
(Special publication ; no. 95)
出版者 | Cambridge, England : Royal Society of Chemistry |
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出版年 | c1992. |
大きさ | 212 p. : ill. ; 24 cm. |
著者標目 | Patterson, R. L. S. |
件 名 | Flavor -- Congresses
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一般注記 | ""The proceedings of an International Conference organized jointly by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry and the Phytochemical Society of Europe, King's College, London, 19-21 December 1990.""---t.p. verso. |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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588.7//B45 |
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0851864465 |
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0092103917 |
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