<図書>
Training manual on food irradiation technology and techniques; a joint undertaking by the Food and Agriculture Organization of the United Nations and the International Atomic Energy Agency
出版者 | Vienna, Austria : International Atomic Energy Agency |
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出版年 | 1970 |
大きさ | 134 p. illus. 24 cm. |
著者標目 | Joint FAO/IAEA Division of Atomic Energy in Food and Agriculture Goresline, Harry Edward, 1898- |
件 名 | Radiation preservation of food |
一般注記 | ""STI/DOC/10/114."" \ ""The manuscript in its final form has been prepared by Dr. Harry E. Goresline."" \ Bibliography: p. 102-105. |
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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588.5//Tr1 |
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2016046226 |
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データ種別 | 図書 |
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別書名 | その他のタイトル:Technical reports series (International Atomic Energy Agency) |
分 類 | DC:664.0288 |
書誌ID | 1000054586 |
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