<図書>
Oils, fats and fatty foods : their practical examination / (Bolton and Revis).
版 | 4th ed. by K. A. Williams. |
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出版者 | London : Churchill |
出版年 | 1966 |
大きさ | viii, 488 p. illus., 7 plates, tables, diagrs. 26 cm. |
著者標目 | Bolton, Edward Richards, 1878-1939 Revis, Cecil, 1875- Williams, Kenneth Alan |
件 名 | Oils and fats Food -- Analysis 全ての件名で検索 Vitamins |
一般注記 | First published in 1913 under title: Fatty foods; their practical examination. |
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.5//W74 |
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2016034734 |
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データ種別 | 図書 |
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書誌ID | 1000054145 |
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