<図書>
Use of human subjects in safety evaluation of food chemicals; proceedings
出版者 | Washington, D.C. : National Academy of Sciences-National Research Council |
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出版年 | 1967 |
大きさ | 273 p. illus. 23 cm. |
著者標目 | National Research Council (U.S.). Food Protection Committee Food and Drug Law Institute (U.S.) |
件 名 | Food additives -- Toxicology -- Congresses 全ての件名で検索 |
一般注記 | Conference held at the National Academy of Sciences Nov. 29-30, 1966, and sponsored by the Food Protection Committee, National Research Council, and the Food and Drug Law Institute. \ Includes bibliographies. |
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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498.5//N57 |
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2016030331 |
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データ種別 | 図書 |
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別書名 | その他のタイトル:Publication (National Research Council (U.S.)) |
分 類 | DC:614.33 |
書誌ID | 1000053835 |
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