<図書>
Basic nutrition in health and disease; including selection and care of food
版 | {5th ed.} |
---|---|
出版者 | Philadelphia : Saunders |
出版年 | 1971 |
大きさ | viii, 456 p. illus. 24 cm. |
著者標目 | Howe, Phyllis Sullivan |
件 名 | Nutrition Food Diet in disease |
一般注記 | First-4th ed. published under title: Nutrition for practical nurses. \ Bibliography: p. 435-438. |
目次/あらすじ
所蔵情報を非表示
配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
書庫M4F 図書 | 図書 |
|
498.53//H96 |
|
|
0721647871 |
|
|
|
2016022865 |
類似資料
この資料の利用統計
このページへのアクセス回数:1回
※2017年9月4日以降
全貸出数:0回
(3か月以内の貸出:0回)