<図書>
Amino acid fortification of protein foods; report of an international conference held at the Massachusetts Institute of Technology, September 16 to 18, 1969 / Edited by Nevin S. Scrimshaw and Aaron M. Altschul.
出版者 | Cambridge, Mass. : MIT Press |
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出版年 | {1971} |
大きさ | xxv, 664 p. illus. 24 cm. |
著者標目 | Scrimshaw, Nevin S. Altschul, Aaron M. (Aaron Mayer), 1914- |
件 名 | Enriched foods -- Congresses
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一般注記 | NBN=GB71-30042 \ Includes bibliographical references. |
目次/あらすじ
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 図書 | 図書 |
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464.2//Sc9 |
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0262190915 |
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2016016834 |
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