<図書>
Use of sugars and other carbohydrates in the food industry; a collection of papers comprising the symposium on the use of sugars and other carbohydrates in the food industry / presented jointly before the Divisions of Agricultural and Food Chemistry and Carbohydrate Chemistry at the 123rd meeting of the American Chemical Society, Los Angeles, Calif., Mar. l953.
(Advances in chemistry series ; 12)
出版者 | Washington, D.C. : American Chemical Society |
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出版年 | 1955 |
大きさ | v, 142 p. illus. 24 cm. |
著者標目 | American Chemical Society. Division of Agricultural and Food Chemistry American Chemical Society. Division of Carbohydrate Chemistry |
件 名 | Sugars Carbohydrates Food industry and trade |
一般注記 | Includes bibliographies. |
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配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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書庫M4F 自然系継続図書 | 図書 |
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430.8//A16//12 |
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2003003944 |
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データ種別 | 図書 |
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書誌ID | 1000027388 |
NCID | BA41275692 |
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