Search Local DataBase.
Search CiNii Books.
Search CiNii Research(Articles).
Search CiNii Dissertations.
Search PubMed.
Search IRDB.
Search keyword:(Standard classification: 498.51)
Results:244items
健康食品百科 / 西崎統, 今西省吾著
改訂新版. - 東京 : ブレーン出版 , 2000.6
Books
Food analysis by HPLC / edited by Leo M. L. Nollet
2nd ed., rev. and expanded. - New York : M. Dekker , c2000. - (Food science and technology ; 100)
新食品学各論 / 吉田企世子編著
東京 : 学文社 , 1996.11
食品・化粧品危険度チェックブック : 買ってはいけない商品を成分表示から判定できる / 体験を伝える会添加物110番編
改訂版. - 東京 : 情報センター出版局 , 1999.7
Analyzing food for nutrition labeling and hazardous contaminants / edited by Ike J. Jeon, William G. Ikins
New York : Marcel Dekker , c1995. - (Food science and technology ; v. 65)
食品加工学
改訂. - 東京 : 光生館 , 1996.4. - (食品学講義 / 金田尚志, 五十嵐脩編著 ; 3)
The antioxidant miracle : your complete plan for total health and healing / Lester Packer, Carol Colman
: cloth : alk. paper. - New York : Wiley , c1999
Antioxidant food supplements in human health / edited by Lester Packer, Midori Hiramatsu, Toshikazu Yoshikawa
: (alk. paper). - San Diego : Academic Press , c1999
超健康野菜モロヘイヤの秘密 : 驚くべき高栄養成分が万能の薬になる / 阿部政雄監修
東京 : 同文書院 , 1999.8. - (センシビリティbooks ; 37)
安心して食べたい! : 食品添加物の常識・非常識 / 西島基弘著
東京 : 実業之日本社 , 2004.4
食品添加物を正しく理解する本 : Q&Aファイル101 / 小見邦雄, 山田隆, 西島基弘共著
東京 : 工業調査会 , 2002.2. - (K books ; 170)
五訂食品成分表
2001 - 2005. - 東京 : 女子栄養大学出版部 , 2001.4-
新しい加工食品とその栄養価 / 市川富夫著
東京 : 第一出版 , 1989.5. - (食品・栄養・健康ニューガイドシリーズ)
機能性食品と健康 : 食品は進化する / 藤巻正生著
205. - 東京 : 裳華房 , 1999.7. - (ポピュラーサイエンス ; 205)
最新日本食品成分表 : 日本食品標準成分表2010・アミノ酸成分表2010・五訂増補脂肪酸成分表完全収載 / 医歯薬出版編
東京 : 医歯薬出版 , 2011.3
調理のための食品学辞典 / 梶田武俊 [ほか] 編集
東京 : 朝倉書店 , 1994.11
Food chemicals codex / Committee on Food Chemicals Codex, Food and Nutrition Board, Institute of Medicine, National Academy of Sciences
4th ed. - Washington, D.C. : National Academy Press , 1996
図表食品学 / 井上正美[ほか]著
3訂版. - 東京 : 建帛社 , 1984.3
老化制御食品の開発 / 越智宏倫著
東京 : 光琳 , 1995.7. - (光琳テクノブックス ; 17)
食品添加物の使用基準便覧 / 食品衛生研究会監修
新訂版(第38版). - 東京 : 日本食品衛生協会 , 2005.10