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<図書>
Food hypersensitivity and adverse reactions : a practical guide for diagnosis and management / edited by Marianne Frieri, Brett Kettelhut
(Clinical allergy and immunology ; 14)

出版者 New York : M. Dekker
出版年 c1999
本文言語 英語
大きさ xi, 507 p. ; 24 cm
著者標目 Frieri, Marianne
Kettelhut, Brett
件 名 Food allergy
Food Hypersensitivity -- complications  全ての件名で検索
Food Hypersensitivity -- diagnosis  全ての件名で検索
Food Hypersensitivity -- therapy  全ての件名で検索
一般注記 Includes bibliographical references and index
Michael A. Kaliner, Series Editor
目次/あらすじ

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書庫M4F 図書 図書
493.14//F47
0824799038


6200035465

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データ種別 図書
分 類 LCC:RC596
DC:616.97/5
NDC:493.14
書誌ID 1000198667
ISBN 0824799038
NCID BA42600620

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