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The best and most approved method of curing white-herrings, and all kinds of white-fish : containing particular directions how to slit, gut, salt, dry, and barrel them, fit for sale at home or foreign markets : with directions for boiling of oil : to which is added, an exact estimate what quantity of salt will cure so many white-herrings or any number of white-fish of any kind / by a trader in fish
出版者 | London : Printed for J. Davidson |
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出版年 | 1750 |
大きさ | 28 p |
著者標目 | *Trader in fish |
件 名 | LCSH:Fishery products -- Preservation -- Great Britain
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一般注記 | Contains an "abstract of an Act pass'd the last sessions of Parliament for encouraging the British white herring fishery".--P. 14-28 Reproduction of original from Sterling Memorial Library, Yale University Goldsmiths'-Kress no. 08498.0 Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000223441 |
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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電子ブック | オンライン | 電子ブック |
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MOMW-I (NII-REO) |
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電子リソース |
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EB00080879 |
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データ種別 | 電子ブック |
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書誌ID | 4000095553 |
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