このページのリンク

<電子ブック>
A history and description of modern wines / by Cyrus Redding

2nd ed. with considerable additions, and a new preface developing the system of the port wine trade.
出版者 London : Printed for Whittaker
出版年 1836
大きさ xlviii, 423 p., incl. ill. ; 23 cm
著者標目 *Redding, Cyrus 1785-1870
件 名 LCSH:Wine and wine making
一般注記 Includes index
Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London
Goldsmiths'-Kress no. 29428
Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns
HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000198093

所蔵情報を非表示

電子ブック オンライン 電子ブック

MOMW-I (NII-REO)

電子リソース
EB00054820

書誌詳細を非表示

データ種別 電子ブック
分 類 LCC:TP548
LCC:HB161
DC:330
書誌ID 4000069495

 類似資料