このページのリンク

<電子ブック>
The philosophy of bread-making : showing the wasting effects of yeast, and the advantages arising from the use of unfermented bread : with instructions for making it : also hints on white and brown bread : together with Elihu Burritt's collection of receipts for making a variety of articles of food from Indian corn meal / by Edward Hazard Mathews

出版者 London : Houlston & Stoneman
出版年 [1847?]
大きさ 15 p
著者標目 *Mathews, Edward Hazard
Burritt, Elihu 1810-1879
件 名 LCSH:Bread
一般注記 "Fifteenth thousand."
Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London
Goldsmiths'-Kress no. 35352
Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns
HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000224684

所蔵情報を非表示

電子ブック オンライン 電子ブック

MOMW-I (NII-REO)

電子リソース
EB00054762

書誌詳細を非表示

データ種別 電子ブック
書誌ID 4000069437

 類似資料