このページのリンク

<電子ブック>
A treatise on the art of making good and wholesome bread of wheat, oats, rye, barley, and other farinaceous grain : exhibiting the alimentary properties and chemical constitution of different kinds of bread corn, and of the various substitutes used for bread, in different parts of the world / by Frederick Accum

出版者 London : Printed for T. Boys
出版年 1821
大きさ 160, xxiii p. ; 20 cm
著者標目 *Accum, Friedrich Christian 1769-1838
件 名 LCSH:Bread
一般注記 Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University
Goldsmiths'-Kress no. 23178.2
Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns
HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000238300

所蔵情報を非表示

電子ブック オンライン 電子ブック

MOMW-I (NII-REO)

電子リソース
EB00036690

書誌詳細を非表示

データ種別 電子ブック
書誌ID 4000051365

 類似資料