<E-Book>
ダイズ ト ニホンジン ノ ケンコウ
大豆と日本人の健康 / 渡邊昌 監修,
Edition | 初版 |
---|---|
Publisher | : 幸書房 |
Year | 2014.8 |
Language | Japanese |
Size | 1オンラインリソース (249p) |
Authors | 渡辺, 昌 <ワタナベ, ショウ> |
Notes | アクセス:WWWによる 各種疾病と大豆食品、大豆食品の健康における働き、大豆成分の健康機能、大豆の生産と遺伝子資源、の4つの分野から大豆をとらえその最新の全体像を明らかにした。 |
TOC
Hide book details.
E-Book | Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
E-Book | オンライン | 電子ブック | : electronic bk | Medical Online EBooks |
|
|
電子リソース |
|
EB00212203 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After Sep 4, 2017