このページのリンク

<電子ブック>
Essai sur les falsifications qu'on fait subir aux farines, au pain : et sur les moyens de les reconnaitre / par V. Parisot (de Dieuze), et M. Robine

出版者 Paris : F. Locquin
出版年 1840
大きさ 77 p. : ill. ; 23 cm
著者標目 *Parisot, Victor
Robine M
件 名 LCSH:Food adulteration and inspection -- France  全ての件名で検索
一般注記 Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University
Goldsmiths'-Kress no. 31392.101
Includes bibliographical references
Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns
HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000250042

所蔵情報を非表示

電子ブック オンライン 電子ブック

MOMW-I (NII-REO)

電子リソース
EB00089038

書誌詳細を非表示

データ種別 電子ブック
書誌ID 4000103712

 類似資料