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An economical and new method of cookery : describing upwards of eighty cheap, wholesome, and nourshing dishes, consisting of roast, boiled, and baked meats : stews, fries, and above forty soups : a variety of puddings, pies, &c. : with new and useful observations on rice, barley, pease, oatmeal, and milk, and the numerous dishes they afford, adapted to the necessity of the times, equally in all ranks of society / by Eliza Melroe
出版者 | London : Printed and published for the author by C. Chapple |
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出版年 | 1798 |
大きさ | 94, viii p |
著者標目 | *Melroe, Eliza |
件 名 | LCSH:Cookery, English |
一般注記 | Includes index Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London Goldsmiths'-Kress no. 17413 Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000205400 |
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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電子ブック | オンライン | 電子ブック |
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MOMW-I (NII-REO) |
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電子リソース |
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EB00078072 |
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データ種別 | 電子ブック |
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書誌ID | 4000092746 |
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