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The philosophy of bread-making : showing the wasting effects of yeast, and the advantages arising from the use of unfermented bread : with instructions for making it : also hints on white and brown bread : together with Elihu Burritt's collection of receipts for making a variety of articles of food from Indian corn meal / by Edward Hazard Mathews
出版者 | London : Houlston & Stoneman |
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出版年 | [1847?] |
大きさ | 15 p |
著者標目 | *Mathews, Edward Hazard Burritt, Elihu 1810-1879 |
件 名 | LCSH:Bread |
一般注記 | "Fifteenth thousand." Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London Goldsmiths'-Kress no. 35352 Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000224684 |
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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電子ブック | オンライン | 電子ブック |
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MOMW-I (NII-REO) |
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電子リソース |
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EB00054762 |
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データ種別 | 電子ブック |
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書誌ID | 4000069437 |
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