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The tricks of the bakers exposed : giving an account of the ingredients used by bakers in the making of the best London loaf, and the still worse practice of the cheap bakers in feeding the public with substances of the most deleterious character in the stuff which they call cheap bread : together with a full account of the mysteries of the bakehouse, in the exchanging of joints, pouring off the fat, or stealing the pudding or potatoes from the poor man's Sunday dinner / by a journeyman baker
出版者 | London : Printed for the author |
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出版年 | [1820] |
大きさ | 12 p |
著者標目 | *Tozer, Titus |
件 名 | LCSH:Bread industry -- Corrupt practices
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LCSH:Bread |
一般注記 | Signed, Titus Tozer, p. 12 Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London Goldsmiths'-Kress no. 22986 Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000237611 |
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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電子ブック | オンライン | 電子ブック |
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MOMW-I (NII-REO) |
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電子リソース |
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EB00036472 |
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データ種別 | 電子ブック |
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書誌ID | 4000051147 |
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