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Elements of agricultural chemistry : in a course of lectures for the Board of Agriculture / by Sir Humphry Davy
版 | 2nd ed. |
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出版者 | London : Printed for Longman, Hurst, Rees, Orme, and Brown |
出版年 | 1814 |
大きさ | ix, 479 p., [10] leaves of plates (some folded) : ill. ; 21 cm |
著者標目 | *Davy, Humphry Sir 1778-1829 Bedford, John Russell Duke of 1766-1839 |
件 名 | LCSH:Agricultural chemistry LCSH:Forage plants |
一般注記 | Includes: An account of the results of experiments on the produce and nutritive qualities of different grasses, and other plants, used as the food of animals. Instituted by John, Duke of Bedford Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London Goldsmiths'-Kress no. 20903 Bibliography: p. 377 and index Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000230229 |
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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電子ブック | オンライン | 電子ブック |
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MOMW-I (NII-REO) |
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電子リソース |
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EB00033249 |
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データ種別 | 電子ブック |
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書誌ID | 4000047924 |
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