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The complete family-brewer, or, The best method of brewing or making any quantity of good strong ale & small-beer : ... to which is added, an appendix, containing the art of brewing porter, and making British wines / by Thomas Threale
出版者 | London : Printed for M. Jones by J.H. Hart |
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出版年 | 1802 |
大きさ | 35 p. ; 22 cm |
著者標目 | *Threale, Thomas |
件 名 | LCSH:Brewing |
一般注記 | Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University Goldsmiths'-Kress no. 18455.8 Directions for choosing good malt, hops, water, brewing-vessels, cleaning and sweetening foul casks, brewing-vessels, &c.--To make new malt liquor drink stale; with directions for bottling.--And the most proper time for brewing &c. &c Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Thomson Gale 2005 Available via the World Wide Web Access limited to licensing agreements s2005 miunns HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2000000000212328 |
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電子ブック | 配架場所 | 資料種別 | 巻 次 | 請求記号 | 状 態 | 予約 | コメント | ISBN | 刷 年 | 利用注記 | 指定図書 | 登録番号 |
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電子ブック | オンライン | 電子ブック |
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MOMW-I (NII-REO) |
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電子リソース |
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EB00033136 |
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データ種別 | 電子ブック |
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別書名 | その他のタイトル:Complete family-brewer その他のタイトル:Best method of brewing or making any quantity of good strong ale & small-beer |
書誌ID | 4000047811 |
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