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The bread question, or, Where the shoe pinches / by Edward Gibbon Swann
(Making of the modern world. Part 2)

出版者 London : Printed for the Society of Emmets by T. Harrild
出版年 1855
大きさ 1 online resource (2 v.)
著者標目 *Swann, Edward Gibbon
件 名 LCSH:Wheat trade -- Great Britain  全ての件名で検索
LCSH:Bread -- Prices  全ての件名で検索
LCSH:Grain trade -- Great Britain  全ての件名で検索
一般注記 Reproduction of the original from the Rare Book and Manuscript Library of Columbia University
Electronic reproduction Farmington Hills, Mich. Cengage Learning 2011 Available via the World Wide Web Access limited by licensing agreements
HTTP:URL=http://reo.nii.ac.jp/hss/2100000000324042

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MOMW-II (NII-REO)

電子リソース
EB00028347

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データ種別 電子ブック
別書名 その他のタイトル:Where the shoe pinches
書誌ID 4000043047

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