<Books>
マスター ショクヒンガク
マスター食品学 / 小関正道, 鍋谷浩志編著 ; 安藤清一 [ほか] 共著
(食べ物と健康)
Edition | 3訂第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2023.9 |
Language | Japanese |
Size | vi, 190p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 小関, 正道 <コセキ, マサミチ> 鍋谷, 浩志 <ナベタニ, ヒロシ> 安藤, 清一 <アンドウ, セイイチ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 |
Notes | その他の共著者: 浦本裕美, 海老塚広子, 小嶋文博, 鬼頭幸男, 竹山恵美子, 舘和彦, 福島正子, 福田泰樹, 山﨑貴子, 由良亮, 吉川秀樹 日本食品標準成分表 (八訂) 増補2023年 準拠 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 1 | 498.51//Ma69//1 |
|
9784767907482 |
|
|
|
5202331387 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)