Link on this page

<Books>
ショクヒンガク ジッケンショ
食品学実験書 / 青柳康夫編著 ; 青木隆子 [ほか] 共著

Edition 新版3訂
Publisher 東京 : 建帛社
Year 2023.4
Language Japanese
Size x, 235p : 挿図 ; 21cm
Authors 青柳, 康夫 (1948-) <アオヤギ, ヤスオ>
青木, 隆子 <アオキ, タカコ>
石井, 裕子 <イシイ, ユウコ>
春日, 敦子 <カスガ, アツコ>
佐々木, 弘子 (栄養学) <ササキ, ヒロコ>
藤原, しのぶ <フジハラ, シノブ>
Subjects BSH:食品化学 -- 実験  All Subject Search
Notes その他の共著者: 石井裕子, 春日敦子, 佐々木弘子, 藤原しのぶ
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
498.51//Su22
9784767907390


5202316377

Hide details.

Material Type Books
Other titles variant access title:新版三訂食品学実験書
Classification NDC8:498.53
NDC9:498.53
ID 2000151158
ISBN 9784767907390
NCID BD02360669

 Similar Items