<Books>
スパイス ノ カガク ダイズカン : カオリ ノ コウカテキナ ヒキダシカタ ヤ アイショウ オ テッテイ カイメイ
スパイスの科学大図鑑 : 香りの効果的な引き出し方や相性を徹底解明 / スチュアート・ファリモンド著 ; 中里京子訳
Publisher | 東京 : 誠文堂新光社 |
---|---|
Year | 2021.3 |
Language | Japanese |
Size | 223p : 挿図 ; 27cm |
Authors | Farrimond, Stuart 辻静雄料理教育研究所 <ツジ シズオ リョウリ キョウイク ケンキュウジョ> 中里, ピニングトン京子 <ナカザト, ピニングトン キョウコ> |
Subjects | BSH:料理 BSH:香辛料 |
Notes | 監修: 辻静雄料理教育研究所 原著 (London : Dorling Kindersley, c2018) の翻訳 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588.7//F15 |
|
9784416521083 |
|
|
|
5202250051 |
Hide details.
Material Type | Books |
---|---|
Other titles | original title:The science of spice back cover title:The science of spice : understand flavour connections and revolutionize your cooking variant access title:スパイスの科学大図鑑 : 香りの効果的な引き出し方や相性を徹底解明 |
Classification | NDC9:596 NDC10:596 |
ID | 2000149293 |
ISBN | 9784416521083 |
NCID | BC06431681 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:7times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:4times
(Lending within 3 months:0times)