<Books>
ハッコウ・ジョウゾウ ショクヒン ノ サイシン ギジュツ ト キノウセイ
発酵・醸造食品の最新技術と機能性 / 北本勝ひこ監修
(CMCテクニカルライブラリー ; 652 . 食品シリーズ)
Edition | 普及版 |
---|---|
Publisher | 東京 : シーエムシー出版 |
Year | 2018.6 |
Language | Japanese |
Size | ix, 278p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 北本, 勝ひこ <キタモト, カツヒコ> |
Subjects | BSH:発酵 BSH:醸造 |
Notes | 1は「発酵・醸造食品の技術と機能性」(普及版)<BB06677618>が該当 2011年刊の普及版 文献: 各章末 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 | 2 | 588.51//Ki67//2 |
|
9784781312835 |
|
|
|
5202247408 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)