<Books>
ショク ノ セッケイ ト カチズクリ : 「オイシサ」ワ イクラ デ ウレル ノカ
食の設計と価値づくり : 「おいしさ」はいくらで売れるのか / 新村猛, 野中朋美著
(シリーズ食を学ぶ)
Publisher | 京都 : 昭和堂 |
---|---|
Year | 2021.4 |
Language | Japanese |
Size | viii, 245p : 挿図, 肖像, 地図 ; 21cm |
Authors | 新村, 猛(1971-) <シンムラ, タケシ> 野中, 朋美 <ノナカ, トモミ> |
Subjects | BSH:食品工業 BSH:飲食店 NDLSH:食品工業 -- 日本 All Subject Search NDLSH:料理店 -- 日本 All Subject Search |
Notes | 参考文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588.09//Sh64 |
|
|
9784812219232 |
|
|
|
5202250028 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)