<Books>
ジツム ニ ヤクダツ ショクヒン ブンセキ ノ マエショリ ト ジッサイ
実務に役立つ食品分析の前処理と実際 / 中村洋監修
Publisher | 東京 : 日刊工業新聞社 |
---|---|
Year | 2020.7 |
Language | Japanese |
Size | vi, 261p : 挿図 ; 21cm |
Authors | 中村, 洋(1944-) <ナカムラ, ヒロシ> |
Subjects | BSH:食品化学 NDLSH:食品化学 |
Notes | 文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.53//N37 |
|
|
9784526078941 |
|
|
|
5202245188 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Total Lendings:1times
(Lending within 3 months:0times)