<Books>
ショクヒン ザイリョウ ト カコウ,チョゾウ・リュウツウ ギジュツ
食品材料と加工,貯蔵・流通技術 / 日本フードスペシャリスト協会編
(食物学 / 日本フードスペシャリスト協会編 ; 2)
Edition | 第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 建帛社 |
Year | 2022.7 |
Language | Japanese |
Size | viii, 229p : 挿図 ; 21cm |
Authors | 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ> |
Subjects | NDLSH:食品製造 |
Notes | 主要参考文献: p224 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.5//N77//2 |
|
9784767907338 |
|
|
|
5202239339 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)