<Books>
エイヨウソ ノ ツウ ニ ナル : ショクヒン セイブン サイシン ガイド
栄養素の通になる : 食品成分最新ガイド / 上西一弘著
Edition | 第5版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
Year | 2022.8 |
Language | Japanese |
Size | 263p : 挿図 ; 21cm |
Online | 食品成分最新ガイド 栄養素の通になる 第5版 |
Authors | 上西, 一弘 <ウエニシ, カズヒロ> |
Subjects | BSH:栄養 NDLSH:栄養 |
Notes | 「日本人の食事摂取基準2020年版」「日本食品標準成分表2020年版(八訂)」対応 文献: p261 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.55//U44 |
|
9784789509275 |
|
|
|
5202239180 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:2times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)