<Books>
カガクテキ ニ タダシイ ショクヒン ノ ダイヒャッカ : ショクザイ カラ チョウミリョウ、アンゼンセイ マデ、マイニチ ノ ショクジ ニ ヤクダツ チシキ ガ マンサイ
科学的に正しい食品の大百科 : 食材から調味料、安全性まで、毎日の食事に役立つ知識が満載
(ニュートン別冊)
(Newtonムック)
Edition | 改訂第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : ニュートンプレス |
Year | 2022.10 |
Language | Japanese |
Size | 175p : 挿図 ; 28cm |
Authors | ニュートンプレス <ニュートン プレス> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | ニュートン別冊『科学的に正しい食品の大百科』 (2020年刊) を改訂したもの 表紙に「ニュートンムック」の記述あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Ka16 |
|
|
9784315526097 |
|
|
|
4202210767 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:3times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)