<Books>
チョウリガク ジッシュウ : キソ カラ オウヨウ
調理学実習 : 基礎から応用 / 高橋敦子, 安原安代, 松田康子編
Edition | 第9版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
Year | 2022.3 |
Language | Japanese |
Size | viii, 205p ; 26cm |
Authors | 高橋, 敦子(1941-) <タカハシ, アツコ> 安原, 安代(1944-) <ヤスハラ, ヤスヨ> 松田, 康子(栄養学) <マツダ, ヤスコ> |
Subjects | BSH:料理 NDLSH:料理 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
596//Ta33 |
|
9784789554619 |
|
|
|
5202227222 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)