<Books>
アタラシイ ショクヒン カコウガク : ショクヒン ノ ホゾン・カコウ・リュウツウ ト エイヨウ
新しい食品加工学 : 食品の保存・加工・流通と栄養 / 高村仁知, 森山達哉編集
Edition | 改訂第3版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 南江堂 |
Year | 2022.3 |
Language | Japanese |
Size | x, 223p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 高村, 仁知(1962-) <タカムラ, ヒトシ> 森山, 達哉(1965-) <モリヤマ, タツヤ> |
Subjects | BSH:食品加工 NDLSH:食品工学 |
Notes | 索引あり 著者: 高村の「高」は梯子高の置き換え |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F 図書 | 図書 |
|
588//Ta45 |
|
9784524228515 |
|
|
|
5202220680 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:1times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)