<Books>
ハッテイ ショクヒン セイブンヒョウ
八訂食品成分表 / 香川明夫監修
Publisher | 東京 : 女子栄養大学出版部 |
---|---|
Year | 2022.2 |
Language | Japanese |
Size | 432p ; 26cm |
Authors | 香川, 明夫 <カガワ, アキオ> |
Subjects | BSH:食品 -- 便覧 All Subject Search |
Notes | 文部科学省「日本食品標準成分表2020年版(八訂)」準拠 公衆栄養活動の歴史: 巻頭 |
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
4F 参考図書 | 図書 | 2022資料編 | 498.51//Sh96//2022 |
|
|
|
禁帯出 |
|
4202200015 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:30times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:0times
(Lending within 3 months:0times)