Link on this page

<Books>
ショクヒン ノ アンゼンセイ
食品の安全性 / 日本フードスペシャリスト協会編

Edition 3訂第3版
Publisher 東京 : 建帛社
Year 2021.12
Language Japanese
Size x, 201p : 挿図 ; 21cm
Authors 日本フードスペシャリスト協会 <ニホン フード スペシャリスト キョウカイ>
Subjects BSH:食品衛生
NDLSH:食品安全 -- 日本  All Subject Search
Notes 主要参考文献: p192-193
TOC

Hide book details.

3F 図書 図書
498.54//N77
9784767907154


5202206125

Hide details.

Material Type Books
Other titles colophon title:三訂食品の安全性
cover title:Food specialist
Classification NDC8:498.54
NDC9:498.54
NDC10:498.54
NDLC:SC186
ID 2000143762
ISBN 9784767907154
NCID BC1208897X

 Similar Items