<Books>
ショウチュウ ノ カガク : ハッコウ、ジョウリュウ ニ ヒメラレタ ニホンジン ノ チエ ト ワザ
焼酎の科学 : 発酵、蒸留に秘められた日本人の知恵と技 / 鮫島吉廣, 高峯和則著
(ブルーバックス ; B-2191)
Publisher | 東京 : 講談社 |
---|---|
Year | 2022.1 |
Language | Japanese |
Size | 268p : 挿図 ; 18cm |
Authors | 鮫島, 吉広(1947-) <サメシマ, ヨシヒロ> 高峯, 和則 <タカミネ, カズノリ> |
Subjects | BSH:焼酎 NDLSH:焼酎 |
Notes | 著者「高峯」の「高」は「梯子高 (はしごだか) 」の置き換え 参考文献: p259-263 さくいん: p264-268 |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1F 文庫・新書 | 図書 |
|
408//B59//2191 |
|
|
9784065268070 |
|
|
|
5202145871 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:6times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)