<Books>
ショクヒン ノ セイブン ト キノウ オ マナブ
食品の成分と機能を学ぶ / 水品善之, 菊﨑泰枝, 小西洋太郎編
(栄養科学イラストレイテッド ; . 食品学 : 食べ物と健康 ; 1)
Edition | 改訂第2版 |
---|---|
Publisher | 東京 : 羊土社 |
Year | 2021.11 |
Language | Japanese |
Size | 211p : 挿図 ; 26cm |
Authors | 水品, 善之 <ミズシナ, ヨシユキ> 菊崎, 泰枝(1960-) <キクザキ, ヒロエ> 小西, 洋太郎(1949-) <コニシ, ヨウタロウ> |
Subjects | BSH:食品 NDLSH:食品化学 |
Notes | 奥付の版表示: 第2版 文献あり |
TOC
Hide book details.
Location | Media type | Volume | Call No. | Status | Reserve | Comments | ISBN | Printed | Restriction | Designated Book | Barcode No. |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
3F シラバスルーム | 図書 |
|
498.51//Sh96//1 |
|
9784758113656 |
|
禁帯出 | 和田 政裕(ワダ) 先生 | 5202207137 | ||
3F 図書 | 図書 |
|
498.51//Sh96//1 |
|
9784758113656 |
|
|
和田 政裕(ワダ) 先生 | 5202207126 |
Similar Items
Usage statistics of this contents
Number of accesses to this page:24times
※After Sep 4, 2017
Total Lendings:2times
(Lending within 3 months:0times)